Random Article


Nieuwe informatie over Bushmaster, de schurk van dienst in Marvel’s Luke Sage Seizoen 2

 

Posted 15/04/2018 by

Na de prenten uit het tweede seizoen van Marvel’s Luke Cage gaf showrunner Cheo Hodari Coker onlangs wat meer informatie vrij over de centrale schurk van dienst. Dat wordt Bushmaster/John McIver, vertolkt door Mustafa Shakir (The Night Of).

In de comics verscheen Bushmaster voor het eerst in Iron Fist #15 (1977) als creatie van Chris Claremont en John Byrne en was hij een van de schurken van Luke Cage en Iron Fist. Hij was een belangrijke meestercrimineel en bendeleider die beschikte over bovenmenselijke kracht en een indrukwekkend uithoudingsvermogen. Na een gevecht met Cage werd hij bedolven onder chemicaliën die hem extra gaven gaven, maar uiteindelijk zijn dood zouden worden.

Volgens showrunner Coker wordt hij in de reeks “kogelvrij” in de zin dat kogels niet van hem afketsen zoals bij Luke Cage, maar dat hij wel enorm snel geneest. Zo zou hij ook even krachtig zijn als Cage en een ideale fysieke tegenstander zijn. Het tweede seizoen is vanaf 22 juni beschikbaar.

Onze recensie van het eerste seizoen vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.