Random Article


Injection van Warren Ellis en Declan Shalvey wordt een TV-reeks

 

Posted 15/04/2018 by

Alweer een comic waarvan een tv-adaptatie in de maak is. Deze keer draait het om Injection, een sci-fi door Warren Ellis en Declan Shalvey (Thunderbolts) die in 2015 van start ging bij Image Comics. Universal Cable Productions heeft momenteel de tv-rechten in handen.

Injection draait om een groep van vijf Britse geleerden en genieën, die een artificiële intelligentie (een combinatie van technologie en shamanistische magie) hebben gecreëerd om de wereld te verbeteren. Wanneer jaren later die technologie slechte bedoelingen begint te krijgen, is het aan de vijf om terug samen een oplossing te zoeken. Een review van het eerste volume lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.