Random Article


Review: DC’s Legends of Tomorrow – Seizoen 3

 

 
Overzicht
 

Genre:
 
Regisseur: , , ,
 
Scenario: ,
 
Acteurs: , , , , , , ,
 
Filmstudio:
 
Speelduur: Achttien afleveringen van ca. 40 min.
 
Taal: Engels
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
5 total ratings

 

Goed


Veruit de leukste superheldenreeks van het moment! Ongeziene variatie. Uitgediepte antagonist. Verrassende finale.

Minder


De grote schurk achter de schermen was weinig boeiend.


“Legends komen, Legends gaan. Alleen Beebo blijft bestaan!” Onze recensie van het doldwaze derde seizoen van DC’s Legends of Tomorrow vind je hier!

Posted 14/04/2018 by

 
Full Article
 
 

Time to make America Grodd again!

Naar jaarlijkse gewoonte is het in april alweer tijd voor het einde van DC’s Legends of Tomorrowsinds eind 2016 de leukste superheldenreeks op televisie. Opnieuw beleefde ieders favoriete team tijdreizende superhelden enkele geweldige avonturen om zo niet alleen de tijd te redden, maar ook enkele bovennatuurlijke dreigingen te stuiten en nieuwe Legends te ontmoeten!

De tijd zelf is kapot door toedoen van de Legends. Dinosaurussen vertrappelen nu alles in hun pad in Los Angeles in 2017, maar gelukkig wordt de dreiging al snel opgelost door het Time Bureau, onder leiding van Rip Hunter (maar dan vijf jaar uit de toekomst). De Legends – The Atom, Firestorm, White Canary/Sara Lance, Commander Steel, Vixen en Heat Wave – zijn overbodig geworden.

Of toch totdat men een nieuw magisch gevaar op het spoor komt: de demon Mallus wil immers gebruikmaken van de temporele chaos om uit zijn “tijdskooi” te ontsnappen. Gelukkig staan onze Legends er niet alleen voor!

Zoals ook vorig jaar het geval was, wist Legends of Tomorrow week na week een lach op het gezicht te toveren. De leuke en verrassende avonturen doorheen de tijd leiden tot spionagethrillers in Berlijn, oneindige time loops, fantasy-gevechten bij de vikingen en piraten, veldslagen tegen Gajus Julius Caesar, een epische cross-over en horroravonturen met duiveluitdrijvingen, maar ook gastoptredens van Barrack Obama, Elvis Presley, John Noble als John Noble vanop de set van The Lord of the Rings, cloning shenanigans en natuurlijk nieuwkomers Kid Flash en John Constantine. Gewoon al de variatie doorheen dit derde seizoen moet bewonderd worden!

Toch schuwt deze grappige en actievolle tv-reeks diepgang niet dankzij onder meer het subtiel aankaarten van gender- en rasproblematiek en natuurlijk ook verlies. Enkele belangrijke figuren sneuvelen onderweg en worden onvermijdelijk vervangen door nieuwe Legends. Tragiek en karakterontwikkeling, dus, hoewel ook de schurken zoals Damian Darhk en zijn dochter zeker en vast op sluwe manier uitgediept worden. Van Mallus waren we minder fan ondanks de beste seizoensfinale in tijden die wat deed terugdenken aan de originaliteit bij Marvel’s Doctor Strange!

 

“Legends komen, Legends gaan. Alleen Beebo blijft bestaan.” Wie Arrow, The Flash, Supergirl of eender welke DC-superheldenreeks volgt en Legends nog geen kans heeft gegeven, moet zichzelf dringend dat plezier doen! Interessante thema’s, knallende actie en diepgang op een luchtige manier aangebracht: op naar een volgend seizoen, Legends!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.