Random Article


Hint Zack Snyder naar een overleden Dick Grayson in DC’s Batman V Superman: Dawn of Justice?

 

Posted 10/04/2018 by

Op de nieuwe sociale mediasite Vero vroeg een fan naar wat meer details over een scène uit Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) bij regisseur Zack Snyder. Concreet ging het over dat uitgestalde Robin-pak, besmeurd met Joker-graffiti. De fan ging ervan uit dat het om Jason Todd ging, maar Snyder verduidelijkte meteen: “Waarom denk je dat het Jason Todd zou zijn?”.

Een andere fan ging daarna in op de diepe en duistere impact van de mogelijke dood van Dick Grayson, Batman’s eerste sidekick, op de Dark Knight. Ook daarop ging Snyder verder in en vermeldde hij zijn lijn over Bruce Wayne en zijn twintig jaar in Gotham City. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat het hier gaat om Dick Grayson, maar het kan alleszins. In 2016 waren er immers nog geen concrete plannen voor een Nightwing-film én in Dawn of Justice stierven al enkele onverwachte figuren, zoals Superman-vriend Jimmy Olsen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.