Random Article


Heet DC’s The Flash-film niet langer Flashpoint?

 

Posted 04/04/2018 by

Het was een geladen en controversiële titel die DC en Warner vorig jaar onthulden. Hun The Flash-film die al heel wat regie- en productieproblemen kende, zou de naam “Flashpoint” dragen – naar het iconische, wereldveranderende tijdsreisverhaal. In een recent stuk van The Hollywood Reporter van Borys Kit had de auteur het over Dan Mazeau en zijn schrijfwerk in de blockbuster-business. Zo vermeldde hij dat Mazeau het scenario verzorgde voor Warner Brothers’ The Flash-project “toen dat nog Flashpoint heette”.

Niet veel later werd hij op Twitter bestookt door collega’s en fans die meer uitleg vroegen. Al snel volgde die ook – ongeveer:

Misschien is de film rond DC’s Scarlet Speedster nog steeds een verfilming van Flashpoint en dus een mogelijke reset voor het slabakkende DC Entertainment-universum, maar krijgt de blockbuster simpelweg een “eenvoudigere” titel. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.