Random Article


Ready Player One-scenarist Zak Penn verzorgt een Rom Film bij Paramount Pictures

 

Posted 02/04/2018 by

Hasbro en Paramount Pictures willen al even een filmuniversum uitbouwen rond hun populaire speelgoedlicenties. Ditmaal wordt dat een blockbuster rond ROM: The Space Knight geschreven door niemand minder dan Ready Player One-scenarist Zak Penn.

ROM begon zijn leven als een actiefiguur uit de fabriek van Parker Brothers (nu onderdeel van Hasbro), ook wel bekend van hun bordspellen. Als promotie leek het ze wel aardig wanneer Marvel Comics een reeks zou starten rondom dit poppetje. Marvel hapte toe en publiceerde een reeks getiteld ROM The Space Knight waarin ze de figuur een achtergrondverhaal gaven en lieten meespelen in het Marvel-universum. De comic zou van 1979 tot 1986 lopen waarmee het langer mee ging dan het ROM-speelgoed (dat was immers vrij snel uit de handel). Bij IDW keerde de Spaceknight in 2016 nog terug.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.