Random Article


Marvel’s Thanos kent geen zwakte in Avengers: Infinity War

 

Posted 01/04/2018 by

Dat zijn oorsprongsverhaal zou worden aangepast, wisten we natuurlijk al, maar onlangs onthulden de Russo-gebroeders weer wat nieuwe informatie over Thanos, de Mad Titan en schurk van Avengers: Infinity War. Zo zou hij een booswicht zijn zonder enige vorm van zwakte:

Hij is sterker dan de Hulk. Hij is meer zoals Genghis Khan. Hij is een natuurkracht met een spirituele wijsheid en een veroveraar van werelden. Hij heeft geen zwaktes en dat is wat hem zo dreigend maakt.

Ook Spidey-acteur Tom Holland en “Iron Man” Robert Downey Jr. hadden het over de beangstigende acteerprestatie van acteur Josh Brolin, die Thanos vertolkt. Downey Jr. had het zelfs over “het Brolin-effect” dat er zit aan te komen na de release van Infinity War.

Infinity War verschijnt op woensdag 25 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.