Random Article


Astro City van schrijver Kurt Busiek wordt een TV-Reeks

 

Posted 01/04/2018 by

Dat er ondertussen al meer dan tien live-action tv-reeksen rond comicbooks zijn, zal niemand wel ontgaan zijn. In dat ruime aanbod zal nu ook FremantleMedia zich proberen te nestelen met een televisieserie rond Astro CityEerder bracht FremantleMedia al American Gods tot leven.

Astro City is natuurlijk de superheldencomic van Kurt Busiek en Brent Anderson met covers van Alex Ross. De reeks die sinds 1995 bij verschillende uitgeverijen verscheen, gaat over verschillende helden en schurken in Astro City en hoe ze het leven van de gewone man beïnvloeden. Busiek poogde met de reeks de typische “over-the-top” Silver Age te combineren met het serieuzere karakter van de Dark Age of Comics met Watchmen en The Dark Knight Returns als treffende voorbeelden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.