Random Article


Disney neemt Warner Bros., DC Entertainment en dus de Justice League over!

 

Posted 29/03/2018 by

Onze toekomst ligt bezaaid met allerlei conglomeraten die steeds een hechtere greep zullen hebben op ons medialandschap. Dat Disney ondertussen zowat alles bezit wat je uit jouw jeugd liefhebt, moge duidelijk zijn. Het volgende is filmstudio Warner Bros. Pictures en DC Entertainment – twee eigendommen van Time Warner die al even te koop stonden.

Dat betekent dus ook dat op lange termijn DC’s helden en heldinnen, zoals Superman, Batman en Wonder Woman, kunnen opduiken in de Marvel Studios-films of zelfs hun comics kunnen samensmelten met die van Marvel. Iets gelijkaardig gebeurde al in de jaren negentig met het Amalgam-universum waar combinaties van Marvel- en DC-helden rondliepen. De overeenkomst zat er al even aan te komen, maar vandaag – op één april – werd de deal dus definitief gesloten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.