Random Article


Waarom Shazam misschien gespaard blijft van de Warner Bros-producenten

 

Posted 28/03/2018 by

De afgelopen jaren boekte DC Entertainment en Warner Bros Pictures niet meteen universeel succes met hun uitgebreide filmuniversum. De epische team-up-prent Justice League met knallers zoals Superman, Batman en Wonder Woman scoorde zelfs het slechtst van ze allemaal. Volgens heel wat stemmen zorgde gerommel van de uitvoerende producenten bij Warner Bros daar voor een groot stuk voor. Hun visie, wensen en natuurlijk hun portemonnee hadden een grotere inspraak dan de creatieve visie van regisseurs zoals David Ayer, Joss Whedon en zelfs Zack Snyder.

Bij Shazam van regisseur David F. Sandberg zal dat misschien minder het geval zijn. De blockbuster met Zachary Levi als DC’s Mightiest Mortal wordt immers niet door Warner Bros zelf geproduceerd, maar wel door een dochterbedrijf: New Line Cinema. Dat betekent dus mogelijk minder rechtstreekse inspraak van bovenaf. Daarnaast bevestigde New Line-president Toby Emmerich dat Shazam duidelijk zal verschillen van de andere DC-films.

Shazam zal verschijnen op woensdag 3 april 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.