Random Article


Zo had DC’s Justice League: Mortal van Mad Max-regisseur George Miller eruit kunnen zien

 

Posted 27/03/2018 by

Lang voor er nog maar sprake was van een DC-filmuniversum met Justice League (2017) als ankerpunt, of zelfs het Marvel-filmuniversum, waren er plannen om ‘s werelds meest iconische superheldenteam samen te brengen op het grote scherm. In februari 2008 hadden bij Warner Bros. en DC Entertainment de opnames moeten starten voor Justice League: Mortal, een film van George Miller (Mad Max) die DC’s grootste helden tegen Maxwell Lord en Talia al Ghul opzette. Vanwege de schrijversstaking in Hollywood en andere productieproblemen werd het project stopgezet, maar toch blijft de ongemaakte prent tot de verbeelding spreken.

Onlangs dook er een foto op waar we het volledige Justice League-team kunnen aanschouwen met Armie Hammer als Batman, DJ Cotrona als Superman, Megan Gale als Woman Woman, Adam Brody als The Flash, Common als Green Lantern, Santiago Cabrera als Aquaman en Hugh Keays-Byrne als Martian Manhunter. Niet bepaald de hedendaagse visie van Zack Snyder, maar toch een mooie kijk op wat had kunnen zijn…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.