Random Article


Mark Hamill onthult wie volgens hem een jonge Luke Skywalker moet spelen

 

Posted 24/03/2018 by

Het idee rond een Star Wars-spin-off voor Luke Skywalker blijft een eeuwige vraag voor Mark Hamill. Na de ceremonie ter ere van zijn ster op de Hollywood Walk of Fame werd hij opnieuw gevraagd naar zijn keuze voor de rol van een jonge Luke. Uiteraard volgde al snel een vermelding van lookalike Sebastian Stan, maar daarna onthulde Hamill nog een andere naam:

Als ze een film maken met vijf of zes plotlijnen en ze springen doorheen de tijd en gaan terug naar een erg jonge Luke, denk ik, dat Jacob Tremblay mijn keuze zou zijn.

Tremblay is natuurlijk de Canadese kindacteur die de afgelopen jaren doorbrak na zijn rollen in Room (2015), Book of Henry (2017) en het recente Wonder (2017). Of er ooit zo’n Luke Skywalker-film komt, is natuurlijk nog maar de vraag…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.