Random Article


Hoe Infinity War de oorsprong van Marvel’s Thanos aanpast

 

Posted 22/03/2018 by

Bij een vertaling van het medium der comics naar film worden wel eens wat plotelementen aangepast. Dat zal ook bij Avengers: Infinity War van Marvel Studios het geval zijn, zo blijkt. De oorsprong van Thanos als een destructieve kracht die zijn thuisplaneet Titan en haar inwoners uitmoordde, wordt immers niet gevolgd.

Daarentegen krijgt de Mad Titan hier een meer sympathieke kant. Nog voor de gebeurtenissen van Infinity War wordt de planeet Titan bedreigd en vernietigd door een natuurramp (à la Krypton), ondanks verwoede reddingspogingen door Thanos zelf. Jawel, de grote schurk van het Marvel-filmuniversum was hier niet per se een booswicht, maar wel een gefaald redder. Dit zou zijn verhaal in Infinity War verklaren, zo gaven Kevin Feige en de Russo-gebroeders mee.

Infinity War verschijnt op woensdag 25 april!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.