Random Article


Ready Player One-scenarist Zak Penn werkt aan nieuw Marvel Project

 

Posted 21/03/2018 by

Onlangs had scenarist Zak Penn het over een van zijn opkomende projecten in Hollywood. De schrijver van onder meer Steve Spielberg’s Ready Player One, X2 en X-Men: The Last Stand bevestigde dat hij inderdaad zal terugkeren naar het Marvel-universum, maar dat hij nog niet mocht onthullen wat dat mysterieuze project net is.

De vraag is natuurlijk of hij het gedeelde filmuniversum van Marvel Studios bedoelt of eventueel de Marvel-prenten bij Fox of Sony. Eerder werkte Penn al aan het script voor The Avengers (2012) dat herschreven werd door regisseur Joss Whedon, en het verhaal van The Incredible Hulk dat dan weer tijdens de productie werd aangepast door hoofdrolspeler Edward Norton.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.