Random Article


Gotham verfilmt Jeph Loeb en Tim Sale’s The Long Halloween

 

Posted 21/03/2018 by

Als we acteur Cameron Monaghan, ook wel gekend als Jerome, mogen geloven, zal de tweede seizoenshelft van het vierde seizoen van DC’s Gotham op FOX de komende afleveringen inspiratie putten uit Jeph Loeb en Tim Sale’s iconische The Long Halloween-verhaal:

In de prent van Sale herkennen we natuurlijk verschillende Batman-schurken die momenteel ook in het vierde seizoen van Gotham rondlopen. Wellicht suggereert Monaghan een team-up tussen onder meer zijn pseudo-Joker Jerome en Penguin (waar al naar gehint werd), Poison Ivy, Mad Hatter en Catwoman…

Meer over The Long Halloween vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.