Random Article


Chris Hemsworth en Tessa Thompson werken opnieuw samen in Men in Black Reboot

 

Posted 21/03/2018 by

Jawel, Thor: Ragnarokduo Chris Hemsworth en Tessa Thompson die onlangs nog schitterende in Annihilationzullen opnieuw samenwerken in de Men in Black-remake bij Sony. Meer info over hun specifieke rollen is er voorlopig nog niet. Regisseur van dienst wordt F. Gary Gray, bekend van Straight Outta Compton (2015) en The Fate of the Furious (2017), terwijl Iron Man-schrijvers Matt Holloway en Art Marcum het script verzorgen.

De originele Men in Black-trilogie van regisseur Barry Sonnenfeld – gebaseerd op de gelijknamige comic bij Aircel Comics – was natuurlijk een enorm succes en een reeks schitterende sci-fi-actiekomedies met hoofdrollen weggelegd voor Will Smith (Agent Jay) en Tommy Lee Jones (Agent Kay).

De reboot staat gepland voor juli 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.