Random Article


Jack Quaid heeft de hoofdrol te pakken in The Boys TV-Serie

 

Posted 19/03/2018 by

Acteur Jack Quaid (The Hunger Games) heeft de hoofdvogel afgeschoten. Hij zal immers de hoofdrol van Wee Hughie vertolken in de tv-serie rond The Boys bij Amazon. Hughie is het nieuwste lid van “the Boys” dat na een persoonlijke tragedie tot de geweldige superheldenwereld wordt geïntroduceerd. Nochtans was Simon Pegg natuurlijk de ideale acteur voor deze rol. Jammer!

The Boys ging in 2006 van start bij DC’s Wildstorm-imprint, maar verhuisde vanwege de expliciete content al snel naar Dynamite Entertainment. Hier kende de reeks 72 delen tussen 2006 en 2012, alsook enkele miniseries. The Boys gaat over een black-ops CIA-team met superkrachten, dewelke hardhandig een wereld vol DC- en Marvel-achtige superhelden met overdreven sterallures in het oog houden en – indien nodig – een kopje kleiner maken. Het is één van de meest gewelddadige en seksueel expliciete (én grappige) comics van de afgelopen jaren, maar toont tegelijk heel wat bekende superheldenarchetypes en spetterende blockbusteractie, dus we zijn best wel benieuwd hoe men dit naar een tv-serie gaat vertalen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.