Random Article


Dat Doctor Strange-moment uit de Infinity War-Trailer komt recht uit de Marvel-comics!

 

Posted 16/03/2018 by

In de officiële trailer voor Marvel’s Avengers: Infinity War zaten heel wat epische momenten. Onder hen ook een scène voor Benedict Cumberbatch als Doctor Strange met vreemde “pinnen” door zijn lichaam. Verantwoordelijk hiervoor lijkt Ebony Maw – één van Thanos’ Black Order.

Dat moment komt recht uit de comics, meer bepaald Marvel’s Infinity-event van schrijver Jonathan Hickman uit 2013. Ook hier komt de Sorcerer Supreme in conflict met Ebony Maw – op missie van Thanos om de locatie van de Infinity Stones te achterhalen. Jammer genoeg voor Strange was hij één van de weinigen die die informatie had. Wat volgde, was wat mentaal gefolter:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.