Random Article


Waren dat de Skrulls in Marvel’s Jessica Jones Seizoen 2?

 

Posted 15/03/2018 by

Over de easter eggs en knipogen hadden we het al in onze recensie van het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones, maar eentje willen we toch extra benadrukken. Aan het begin van de reeks ontmoet Jones allerlei mogelijke kandidaten voor een nieuwe zaak. Een van hen vertelt haar dat de overheid wordt overgenomen door “reptielen in menselijk gedaante”.

Het heeft wat weg van de Skrulls, de vormveranderende schurken van dienst in Captain Marvel dat vorig jaar zal verschijnen. Hoewel die film zich in de jaren 90 afspeelt, kan het inderdaad een vage knipoog zijn naar wat komen zal. Of showrunner Melissa Rosenberg wou gewoon een leuke internetgrap in de reeks steken…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.