Random Article


Jason Todd zit misschien in DC’s Titans TV-Reeks

 

Posted 13/03/2018 by

Als we TitansTV.net mogen geloven, zit niemand minder dan Jason Todd in de opkomende Titans-tv-reeks bij DC Comics. De zevende episode zou zelfs zijn naam dragen…

Jason Todd werd gecreëerd door Gerry Conway en Don Newton en verscheen voor het eerst in DC‘s Batman #357 in maart 1983. Todd werd de tweede Robin en partner van Batman, maar werd nooit zo populair als zijn voorganger Dick Grayson/de latere Nightwing en zou dat uiteindelijk bekopen. In A Death in the Family in Batman #426-429 (1988-89) werd na een telefonische stemming door de lezers Todd vermoord door de Joker. Het zou Batman decennialang kwellen tot Todd’s uiteindelijke herrijzing als de gemaskerde vigilante Red Hood.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.