Random Article


Marvel’s Black Panther is de koning van de box office en overschrijdt de kaap van 1 miljard

 

Posted 12/03/2018 by

Het is zover. Marvel’s Black Panther heeft eindelijk de mythische kaap van één miljard dollar wereldwijd overschreden. Slechts vier andere Marvel Studios-films deden de Afro-Afrikaanse film van regisseur Ryan Coogler dat voor, namelijk The AvengersAvengers: Age of UltronIron Man 3, en Captain America: Civil War. 

Op een vervolg wordt het nog even wachten, maar dat werd wel al officieel bevestigd door Marvel Studios-hoofd Kevin Feige. Gezien de goede recensies, algemene culturele impact, sociale ondertoon en vooral het financiële succes moet dat natuurlijk niet vreemd aandoen.

Onze recensie van Black Panther vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.