Random Article


Jesse Eisenberg wil absoluut terugkeren als DC’s Lex Luthor

 

Posted 12/03/2018 by

Ondanks die post-creditsscène na Justice League heeft acteur Jesse Eisenberg – ook wel de controversiële Lex Luthor die voor het eerst opdook in Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) – nog geen weet van een volgend DC Comics-project, zo zegt hij. Natuurlijk wil hij wel terugkeren als de ultieme Superman-nemesis:

Ik hoop het. Ik bedoel, de waarheid is dat ik geen idee heb. Wat betreft acteren is dit het meest genietbare personage dat ik al heb mogen vertolken. Ik zou dus heel graag terugkeren, maar ik weet niet wat hun schema is.

De laatste scène met Luthor verzekert echter wel een toekomst voor zijn personage als leider van het Legion of Doom of een “Injustice League”. Officieel weet hij echter nog van niets. Of hij liegt…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.