Random Article


Dit is de Cameo van Stan Lee in Marvel’s Jessica Jones Seizoen 2

 

Posted 12/03/2018 by

Een fysiek optreden van Marvel-legende Stan Lee zit er niet in voor de Marvel-reeksen op Netflix, maar een leuke verschijning in de vorm van een prent of poster (vaak als NYPD-kapitein Irving Forbush) zit er wel in. Ook in het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones is dat het geval.

In de negende episode “AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed” waar Jones haar nieuwe geliefde helpt zijn ontvoerde zoon terug te vinden, duikt op de achterkant van een bus deze poster op:

Forbush is blijkbaar geholpen door een advocaat en kreeg zo 5,2 miljoen dollar. Is het misschien een sombere weerspiegeling van de werkelijkheid? Meer over het tweede seizoen van Jessica Jones vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.