Random Article


Alternatieve (en betere) Scène toont ander einde van Captain Phasma in Star Wars: The Last Jedi!

 


Posted 11/03/2018 by

Op woensdag 18 april verschijnt Star Wars: The Last Jedimaar Disney en Lucasfilm gaven vandaag al een belangrijke verwijderde scène vrij voor de achtste Saga-film. We zien een stuk van de climax van de blockbuster waar Finn (John Boyega) zijn voormalige overste Captain Phasma (Gwendoline Christie) confronteert.

Deze iets andere take (maar met dezelfde fatale uitkomst) heeft meer aandacht voor de gebeurtenissen uit The Force Awakens en nuanceert meteen de Stormtroopers en hun respect voor hun oversten. Waarom dit niet in de film zat, blijft een raadsel.

Meer over het geweldige The Last Jedi vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.