Random Article


Nieuwe Trailer voor Netflix Original “Game Over, Man!”

 


Posted 10/03/2018 by

Neen, het is geen documentaire over wijlen Bill Paxton en zijn rol in Aliens (1986) – hoewel dat altijd zou mogen -, maar Netflix heeft onlangs een tweede trailer vrijgegeven voor Game Over, Man!De film wordt de nieuwste Netflix Original-film in navolging van pakweg Bright en toont drie vrienden die vastzitten in een Los Angeles-hotel tijdens een gijzeling. Ze besluiten het heft in eigen handen te nemen en hun weg naar buiten te vechten.

Tot de cast behoren onder meer Adam Devine, Anders Holm en Blake Anderson (Workaholics). De regie is in handen van Workaholics-bedenker Kyle Newacheck. De film verschijnt 23 maart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.