Random Article


Kristen Wiig is Cheetah in DC’s Wonder Woman 2

 

Posted 09/03/2018 by

Regisseuse Patty Jenkins kondigde vandaag op Twitter aan dat actrice Kristen Wiig (Ghostbusters, Bridesmaids) inderdaad de rol van Cheetah op zich zal nemen in de sequel op Wonder Woman. Zij wordt zo de ultieme nemesis voor Gal Gadot als Wonder Woman.

Cheetah verscheen voor het eerst in Wonder Woman #6 (1943) en is één van de oudste en meest iconische schurken van Wonder Woman. Doorheen de jaren namen verschillende vrouwelijke (maar ook één mannelijke) booswichten de identiteit aan. Ze beschikt over een bovenmenselijk atletisch vermogen en uitzonderlijke kracht dankzij een gift van de god Urzkartaga.

Wonder Woman 2 verschijnt in november 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.