Random Article


Highlander Reboot van John Wick-regisseur Chad Stahelski opnieuw in de maak

 

Posted 08/03/2018 by

Het project zit al jaren vast in “development hell”, maar filmstudio Lionsgate gaat opnieuw verder met hun Highlander-reboot. Productie zou eind dit jaar al van start gaan. Regisseur van dienst wordt Chad Stahelski (John Wick) terwijl Ryan Condal (Colony) het scenario neerpende.

Het verhaal van Highlander (1986) draait rond de Schot Connor MacLeod (Christopher Lambert), een onsterfelijke zwaardvechter dewelke in de zestiende eeuw werd geboren en in het New York City van de jaren 80 wordt uitgedaagd door The Kurgan (Clancy Brown), een andere onsterfelijke, voor één laatste duel. De film van Russel Mulcahy werd uiteindelijk een franchise bestaande uit vijf films, enkele tv- en animatiereeksen, romans alsook comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.