Random Article


Ontmoet Oscarwinnaar Guillermo del Toro volgende maand in Brussel!

 

Posted 07/03/2018 by

Op woensdag 11 april komt niemand minder dan Oscarwinnend regisseur en filmgenie Guillermo del Toro naar het Brussels International Film Festival. Daar zal hij zijn hele carrière uit de doeken doen in de vorm van een masterclass.

Sinds zijn filmdebuut Cronos (1993) houdt Guillermo del Toro zich al bezig met het fantastische en mysterieuze in film. Dat leverde hem meerdere culthits op zoals Blade II (2002), The Devil’s Backbone (2001) en Hellboy (2004), maar ook de monsterblockbuster Pacific Rim (2013). Zijn bekendste (en Oscarwinnende) films moeten echter Pan’s Labyrinth (2006) en het heel recente Shape of Water (2017) zijn. Meer informatie en tickets vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.