Random Article


Emilie de Ravin (Once Upon a Time) komt naar FACTS Spring Edition!

 

Posted 06/03/2018 by

Vandaag kondigde de organisatie van FACTS alweer een nieuwe naam aan. Ook Australische actrice Emilie de Ravin komt immers naar Gent volgende maand. De Ravin is bekend als Belle in Once Upon a TimeClaire uit Lost en Tess in Roswell, maar had ook rollen in The Hills Have Eyes (2006), CSI: Miami en Remember Me (2010) met Robert Pattinson.

Zij zal gedurende het weekend beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A en vervoegt zo Gillian Anderson (The X-Files), Manu Bennett (Arrow, Spartacus), Cobie Smulders (Avengers), Joe Keery (Stranger Things).

De opkomende lente-editie van FACTS gaat op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 door in Flanders Expo Gent!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.