Random Article


Tijdreizen behoort vanaf nu tot het Star Wars-universum

 

Posted 05/03/2018 by

Hoewel Star Wars Rebels vannacht zal eindigen, neemt dat niet weg dat deze animatiereeks in haar laatste afleveringen nog enkele gewaagde onderwerpen zou aanpakken. In de dertiende aflevering van het vierde seizoen, A World Between Worldsintroduceert Rebels immers tijdreizen tot de Star Wars-franchise.

Op de ruïnes van de Jedi Temple op Lothal ontdekt Padawan Ezra een geheimzinnig portaal naar een andere dimensie waar hij door allerlei vensters fragmenten uit het verleden ziet. Zo kan Ezra onder andere Ahsoka Tano uit een eerder gevecht met Darth Vader halen en hoort hij op deze “Force sensitive” plaats (gelinkt aan de Mortis-goden uit The Clone Wars) de stemmen van Rey, Alec Guinness als Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn. Op de 22 minuten die de aflevering duurt, wordt het hele concept weer handig opgeborgen, maar jawel, tijdreizen in Star Wars bestaat!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.