Random Article


The Dark Tower krijgt een herkansing bij Amazon als TV-Serie

 

Posted 01/03/2018 by

Je weet het of je weet het niet (want de film lokte niet zo bijster veel toeschouwers naar de bioscopen), maar vorige zomer verscheen bij Sony Pictures een verfilming van The Dark Tower. De blockbuster van Nikolaj Arcel met Idris Elba en Matthew McConaughey flopte jammer genoeg. Bij Amazon werken ze nu gelukkig naast hun The Lord of the Rings-reeks ook aan een The Dark Tower-tv-reeks. Over een tweede kans gesproken!

The Dark Tower wordt gebaseerd op de dark fantasy/westernreeks van de gekende horrorauteur Stephen King, dewelke in 1982 begon met The Gunslinger en in 2012 werd afgesloten. De reeks telde in totaal acht boeken, dewelke overigens door Marvel ook worden geadapteerd in een resem graphic novels en prequel comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.