Random Article


Eerste Kijk op DC’s nieuwe Death of Superman-animatiefilm

 

Posted 01/03/2018 by

Via de nog te verschijnen Suicide Squad: Hell to Pay-film lekte onlangs een eerste kijk op de tweedelige Superman-film over Death of Superman en het daaropvolgende Reign of the Supermen uit 1992-1993. De afbeelding kan je hierboven bekijken.

Het eerste deel van de verfilming verschijnt in het najaar. De Reign of the Supermen-adaptatie komt er dan weer in het voorjaar van 2019 aan. In 2007 bracht DC al eens een losse adaptatie uit van het eerste iconische gevecht tussen Superman en zijn fysieke aartsvijand Doomsday met het toepasselijk getitelde Superman: Doomsday (2007). Deze adaptatie van de iconische DC-verhaallijn over de dood en verrijzenis van de man van taal zal zich dan weer wel afspelen in het huidige geanimeerde filmuniversum van DC.

Suicide Squad: Hell to Pay verschijnt in april, waarna wellicht de eerste trailer voor deze Superman-prent online verschijnt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.