Random Article


20th Century Fox wil nog snel Marvel’s X-Force filmen

 

Posted 23/02/2018 by

Ondanks de deal met Disney heeft filmstudio 20th Century Fox nog verschillende X-Men-films in het verschiet. Naast Deadpool 2, New Mutants, X-Men: Dark Phoenix en de opkomende Kitty Pryde-film zou men nu ook nog snel een X-Force-blockbuster willen produceren.

Opnames voor X-Force zouden vermoedelijk in oktober van start gaan zodat de film eind 2019 kan verschijnen. Tegen dan zijn de laatste juridische details rond de deal tussen Disney en Fox nog niet van de baan en kan X-Force dus in principe nog verschijnen. Enkele leden van het team zullen bovendien hun live-action debuut krijgen in Deadpool 2 in mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.