Random Article


Productie voor de Joker-film met Joaquin Phoenix start wellicht al in mei

 

Posted 21/02/2018 by

Als we de geruchtenmolen en onderstaand call sheet mogen geloven, zou de productie voor de Joker-film bij DC Entertainment en Warner Bros. Pictures al vrij vroeg van start gaan. In mei zouden immers de eerste opnames plaatsvinden. Dat betekent dus ook dat de acteur van dienst – wellicht Joaquin Phoenix – gevonden zou zijn. Wordt vervolgd…

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is momenteel in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.