Random Article


Nieuwe Teaser voor Marvel’s Legion Seizoen 2

 


Posted 21/02/2018 by

FX en Marvel hebben zonet een nieuwe teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van Legion. De psychedelische X-Men-reeks van showrunner Noah Hawley, vooral bekend van de succesvolle Fargo-reeks op Netflix, met Dan Stevens als de titulaire hoofdrol keert in april terug.

Legion, echte naam: David Haller, is een extreem machtige mutant en de onwettige zoon van X-Men-oprichter Professor Charles Xavier. David lijdt aan een meerdere persoonlijkheidsstoornis, maar het voordeel is dat al deze persoonlijkheden wel verschillende superkrachten bevatten. Het personage verscheen voor het eerst in Marvel’s New Mutants #25 uit 1985 en werd zowel een geduchte vijand voor de X-Men als een getormenteerde antiheld in zijn eigen reeks.

Onze recensie van het eerste seizoen vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.