Random Article


Jigsaw is vanaf 1 maart beschikbaar op DVD en Blu-ray

 


Posted 21/02/2018 by

Lionsgate en Belga Home Video hebben afgelopen week de homerelease van Jigsaw aangekondigd. De achtste Sawfilm onder regie van Michael & Peter Spierig (Undead, Daybreakers, Predestination) zet het verhaal van Jigsaw en zijn methodologische nalatenschap verder.

Jigsaw – vergezeld van allerlei angstaanjagende extra’s – verschijnt op donderdag 1 maart op DVD en Blu-ray. De filmreeks is uiteraard gekend vanwege de vele lugubere en ook ironische vallen en raadsels die enkele slachtoffers moeten oplossen. Kunnen ze de levensles en onderliggende moraal inzien om zo Jigsaws puzzels te overleven? I want to play a game…

Onze recensie vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.