Random Article


Episode IX-regisseur J.J. Abrams reageert op de kritiek op Star Wars: The Last Jedi

 

Posted 17/02/2018 by

Afgelopen week heeft J.J. Abrams, de regisseur van The Force Awakens en het opkomende Episode IX, zijn mening gegeven over de uitvoerige kritiek op Star Wars: The Last JediHeel wat fans waren immers niet akkoord met de visie van regisseur Rian Johnson op de Star Wars-mythos en haar populaire personages. De uitspraken van Abrams focussen vooral op de anti-feministische uithalen:

 

Helemaal niet. Er is veel waarover ik zou willen praten, maar ik vind dat het nog wat vroeg is voor die Episode IX-conversatie. Ik zal wel al zeggen dat het verhaal van Rey, Poe, Finn en Kylo Renn – en als je daarnaar kijkt: er zijn drie mannen en één vrouw. Voor wie daarop zou letten -, hun verhaal gaat gewoon verder op een manier waarover ik heel enthousiast ben.

Als je iemand bent die zich bedreigd voelt door vrouwen en je het nodig voelt om daarom uit te halen, dan kan je Star Wars waarschijnlijk als “vijandig” bestempelen. Je kan zo kijken naar de eerste film en zeggen dat Leia te mondig was. Iedereen kan altijd wel ergens een probleem vinden. Dat is het internet.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.