Random Article


De Power Rangers zijn vanaf nu in handen van Hasbro

 

Posted 17/02/2018 by

Speelgoedgigant Hasbo – eigenaar van Transformers, G.I. Joe, Dungeons & Dragons en zoveel meer – heeft afgelopen week de licentie voor de populaire Power Rangers-franchise bemachtigd. Saban Brands, de volwaardige eigenaar van de franchise, stopt haar contract met Bandai dat al sinds de jaren 90 speelgoed rond de “teenagers with attitude” produceert.

Het nieuwe contract treedt vanaf 1 april 2019 in voege en Hasbro-speelgoed zal dus na die datum beginnen te verschijnen. Mighty Morphin Power Rangers van Saban Entertainment startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.