Random Article


Hasbro en Paramount Pictures plannen wellicht een Reboot voor de Transformers

 

Posted 16/02/2018 by

Vergeet Transformers 7 of andere spin-off-films. Na het opkomende Bumblebee later dit jaar krijgt de Transformers-franchise wellicht een langverwachte en broodnodige reboot.

Op een promo-afbeelding voor de opkomende jaren bij Hasbro werd duidelijk dat de sequel op Transformers: The Last Knight in 2019 er niet komt. Ook andere vermoede sequels tot en met 2021 werden geschrapt. Paramount Pictures doekt haar heuse “writers room” dus op en plant om met een schone lei te beginnen. Dat regisseur/franchisegrondlegger Michael Bay de reeks achterwege zou laten, was natuurlijk wel al geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.