Random Article


DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 2 is vanaf 14 maart beschikbaar op DVD en Blu-ray

 

Posted 16/02/2018 by

Vanaf woensdag 14 maart zullen de avonturen van DC’s Legends of Tomorrow in hun tweede seizoen eindelijk beschikbaar zijn op DVD en Blu-ray. Het nu al iconische superheldenteam reist opnieuw doorheen de tijd om zo ons bestaan te beschermen.

Verwacht onder meer optredens van de Justice Society waaronder Obsidian, Commander Steel en Stargirl, maar ook het Legion of Doom – het klassieke DC Comics-schurkenteam dat hier zal bestaan uit een handvol booswichten uit de The CW DC-reeksen, namelijk Reverse-Flash, Damien Darhk, Malcolm Merlyn en Captain Cold! Uiteraard is er ook weer sprake van een epische cross-over, Invasion!

Onze review van het tweede seizoen lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.