Random Article


Bekijk hier de Post-credits Scènes van DC’s Justice League

 

Posted 16/02/2018 by

Met de homerelease van DC’s Justice League op het oog verschenen vannacht al de post-creditsscènes van de team-up-film online. Hieronder kan je beide opnieuw bekijken:

Scène 1 toont The Flash (Ezra Miller) en Superman (Henry Cavill) vooraleer ze een race houden. In de DC-comics vonden er talrijke races plaats tussen de snelste man ter wereld en de man van staal. De scène is zeer luchtig en fun en werd duidelijk geschreven en geregisseerd door Joss Whedon, niet Zack Snyder.

Scène 2 begint in Arkham Asylum, waar Lex Luthor (Jesse Eisenberg) ontsnapt is en een andere kale gevangene zijn celplaats heeft gegeven. We zien Luthor daarna op zijn jacht, waar niemand minder dan Deathstroke/Slade Wilson (Joe Manganiello) op audiëntie komt. Luthor vertelt dat god (Superman) terug uit de grond is gekropen en een League gevormd heeft met zijn vrienden. Hij stelt voor aan Deathstroke om hetzelfde te doen. Een duidelijke opzet voor de Injustice League/Legion of Doom in de Justice League-sequel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.