Random Article


Nieuwe Trailer voor Steven Spielbergs Ready Player One

 


Posted 15/02/2018 by

Regisseur Steven Spielberg en Warner Bros Pictures hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Ready Player OneDeze verfilming van het gelijknamige boek van Ernest Cline uit 2011 gaat over de tiener Wade Watts (Tye Sheridan) die in een dystopische toekomst leeft en armoede en ongelijkheid ontvlucht in een digitale leefwereld.

Via hoogtechnologische VR-hulpmiddelen kan de mens zich begeven in een soort MMORPG of virtuele hub. Hier zijn de mogelijkheden onbeperkt en – net zoals in het boek – kunnen dus verschillende bekende elementen uit de popcultuur gecreëerd worden. In de vorige trailer zagen  we alvast de Iron Giant uit de iconische animatiefilm, de Delorean uit de Back to the Future-franchise en de brommer uit Akira. 

Ready Player One wordt geregisseerd door Steven Spielberg en verschijnt op woensdag 28 maart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.