Random Article


Chadwick Boseman & Lupita Nyong’o over Storm in een volgende Black Panther-film bij Marvel

 

Posted 14/02/2018 by

Twee jaar geleden werd toenmalige Storm-actrice Alexandra Shipp voor X-Men: Apocalypse er al naar gevraagd, maar afgelopen maand ontsnapten ook Chadwick Boseman (ook wel T’Challa/Black Panther) en Lupita Nyong’o (ook wel Nakia) niet aan de vraag in een interview over Black Panthermoet Storm in de volgende Black Panther-film zitten?

Zoals verwacht schoof Boseman de vraag door naar zijn collega Nyong’o – in de film trouwens zijn ex. Zij was alvast zeer defensief en vond dat T’Challa “haar koning” is. Sinds de deal tussen Fox en Disney kan Storm natuurlijk wel opduiken in een volgende Marvel Studios-film.

In de comics waren de Avenger en bekende X-Men even getrouwd en onderhielden lange tijd een hechte vriendschap. De mutante met weer gerelateerde krachten werd tot nog toe vertolkt door Alexandra Shipp in X-Men: Apocalypse en Halle Berry, die een oudere Storm vertolkte in de eerste X-Men-films.

Onze recensie van Black Panther, vanaf vandaag in de bioscoop, vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.