Random Article


Over de feministische invalshoek van Altered Carbon op Netflix

 


Posted 12/02/2018 by

Netflix heeft zonet een nieuwe featurette vrijgegeven voor Altered Carbonhun nieuwste sci-fi-reeks en Netflix Original. De tiendelige tv-serie is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan uit 2002 en verhaalt over het eeuwige leven in een gedigitaliseerde toekomst.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Joel Kinnaman (House of Cards, The Killing), James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda.

De reeks is nu integraal en exclusief beschikbaar op Netflix. Onze recensie vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.