Random Article


Nieuwe Trailer voor 90s-reeks Everything Sucks! op Netflix

 


Posted 12/02/2018 by

Netflix heeft afgelopen week een nieuwe trailer vrijgegeven voor Everything Sucks! De tv-reeks poogt de sfeer van de magische jaren 90 te recreëren en in te spelen op vorige succesvolle nostalgische reeksen zoals Stranger Things of de It-film.

Het is 1996 in het plaatsje Boring. Buitenbeentjes trotseren in de video- en toneelclubs van hun school de ups en downs van het tienerleven in het VHS-tijdperk. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Jahi Di’Allo Winston, Peyton Kennedy en Patch Darragh. Zin om te kijken? Binnen enkele dagen, namelijk 16 februari, zal het eerste seizoen al op Netflix verschijnen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.