Random Article


Nieuwe Clip uit Black Mirror hint naar link met Breaking Bad

 


Posted 12/02/2018 by

Opgelet, spoilers!

Netflix heeft vandaag een nieuwe clip vrijgegeven ter promotie van het vierde seizoen van Black Mirror. De video toont het einde van de U.S.S. Callister-aflevering waar het centrale team uit de Star Trek-parodie wist te ontsnappen uit hun digitale gevangenis en een andere, echte speler ontmoet.

Die stem (en dus speler) blijkt inderdaad niemand minder dan acteur Aaron Paul, “Jesse Pinkman” uit Breaking Bad te zijn. De clip wordt dan ook versneden met materiaal uit de populaire reeks met Bryan Cranston en poogt zo een link te leggen – hoewel het nogal goedkoop overkomt.

Onze recensie van het vierde seizoen vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.