Random Article


Verwijderde scène onthult Zwart Kostuum van Superman in DC’s Justice League

 


Posted 10/02/2018 by

We hoorden het al vanuit verschillende bronnen, waaronder cameraman Fabian Wagner, maar bij deze is het officieel: het zwarte kostuum van Superman zat bijna in DC’s Justice LeagueEen verwijderde scène voor de team-up-blockbuster toont een herrezen Kal-El/Clark Kent (Henry Cavill) in zijn ruimteschip ronddwalen terwijl hij het iconische pak spot.

Gezien de iets donkere kleurschakeringen en Man of Steel-muziek van Hans Zimmer denkt menig fan dat dit beeldmateriaal te danken is aan regisseur Zack Snyder en wel eens tot zijn “Snyder-cut” had kunnen behoren.

DC’s man van staal in het zwarte kostuum is uiteraard een knipoog naar het pak dat Superman droeg in de inmiddels klassieke Death & Return of Superman-verhaallijn uit de vroege jaren 90, waarin hij werd gedood door het monster Doomsday (net zoals in de films), maar uit de dood terugkeerde via Kryptoniaanse technologie en langzaamaan zijn krachten opnieuw verwierf.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.