Random Article


Logan-regisseur James Mangold hakt in op post-credits scènes en “easter eggs”

 

Posted 09/02/2018 by

Regisseur James Mangold, bekend van The Wolverine (2014) en Logan (2017), liet zich de afgelopen week eens goed gaan. De cineast deelde zijn ongezouten mening over het huidige bioscoopklimaat en had het over zijn persoonlijke visie op post-credits scènes en easter eggs, een term die hij maar kinderachtig vindt.

Zo vindt hij post-credits scènes een vorm van “visuele drugs”. Zo proberen studio’s je hun volgende product al maanden of jaren op voorhand aan te smeren. Een fan sprak hem daarna ook aan op zijn eigen post-credits scène in The Wolverine (in aanloop naar Days of Future Past) waarop hij ook duidelijk reageerde. Het volledige gesprek kan je hieronder even nalezen:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.