Random Article


Jawel, dat is X-Force in de nieuwste Trailer voor Marvel’s Deadpool 2!

 

Posted 09/02/2018 by

Zoals we meer dan een jaar geleden al berichtten, zou Marvel’s Deadpool 2 de grondslag leggen voor de komst van X-Force naar het X-Men-universum. Geheel onverwacht doken enkele prominente leden dan ook op in de nieuwste trailer voor Deadpool 2Van links naar rechts herkenden we in het welbepaalde shot (zie hierboven) alvast:

  • Actrice Zazie Beetz als Domino, de mutante met gelukskrachten.
  • Een onbekende acteur als wellicht Chamber, de misvormde mutant met telepathische krachten.
  • Acteur Ryan Reynolds als de Merc with a Mouth, Deadpool.
  • Een onbekende acteur als Shatterstar, een teleporterende menselijke mutant met bovenmenselijke kracht en snelheid.
  • Acteur Terry Crews (The Expendables, White Chicks) als huurling G.W. Bridge.

Deze personages zijn natuurlijk allemaal spilfiguren uit de New Mutants- en X-Force-comics van Fabian Nicieza en Rob Liefeld. X-Force startte begin jaren 90 als een voortzetting van Marvel’s New Mutants-titel rond de volgende generatie X-Men. Traditioneel wordt er hier een meer militaristische, hardere al dan niet black-ops eenheid van de X-Men voorgesteld, die wat vuilere klusjes kunnen opknappen.

Al jaren spreekt men bij 20th Century Fox over een volwaardige X-Force-blockbuster rond het black-ops/militaristische team mutanten en de verfilming van deze figuren, maar blijkbaar is het hen dan toch gelukt! Het was ook in deze comics dat Deadpool en Cable elkaar trouwens ontmoetten en hun jarenlange “vriendschap” begonnen.

Deadpool 2 verschijnt op woensdag 16 mei. Onze recensie van de eerste Deadpool-film lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.