Random Article


Joaquin Phoenix is misschien DC’s The Joker in eigen blockbuster onder regie van Todd Phillips

 

Posted 08/02/2018 by

Dat DC Entertainment en Warner Bros. Pictures aan een Joker-blockbuster werkten, wisten we al. Als we Variety mogen geloven, weten we ook wie Jared Leto’s rol zal overnemen. Joaquin Phoenix, bekend van Gladiator (2000) en Walk the Line (2005), zou in gesprek zijn voor de rol van the Clown Prince of Crime.

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is momenteel in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.